Shemon & Sheppard – In The Afternoon

Weekdays 2pm-6pm

TAMPA, FLORIDA - JUNE 08: Tom Brady #12 of Tampa Bay Buccaneers reacts during the 2022 Buccaneers minicamp at AdventHealth Training Center on June 08, 2022 in Tampa, Florida. (Photo by Julio Aguilar/Getty Images)

Craig Shemon here, with the Shemon and Sheppard Show playing Wiki-Pete-ia every weekday at 4:45-ish on ESPN Southwest Florida!  We take a topic that is usually relevant, like the Tampa Bay Buccaneers, and come up with quiz questions in order to stump Pete.  (Technically, since Pete is on vacation this week we will use Chris for this competition.  Unofficially, we will call it Chris-ipedia!). We pit him against an audience member each day.  May the best man or woman win in Bucs trivia!

In case you are not fortunate enough to be lucky caller number nine at 239-337-ESPN, then you are in luck!  Play at home and dazzle your family!  Stump your co-workers with useless knowledge!  Amaze your friends with your newfound intelligence!  Below are the actual questions AND ANSWERS heard during Wiki-Pete-ia on our show.

Today’s topic involves the 2021 Tampa Bay Buccaneers, a reigning championship team attempting to defend its title.  The Bucs quest came up a bit short.  However, as we look forward to carrying the ageless Tom Brady and the Bucs radio broadcasts again this season on ESPN Southwest Florida, we take one more look back at last year with Wiki-Pete-ia.    It is time for a refresher coarse!

Craig Shemon

  • 1. THE BUCS WENT 1-2 IN THE PRESEASON. WHO'D THEY BEAT?

  • ANSWER: THE TEXANS 23-16

  • 2. THE 2021 BUCS WERE SHUT OUT ONCE. BY WHO?

  • ANSWER: THE SAINTS 9-0

  • 3. WHO DID THE BUCS BEAT IN THEIR REGULAR SEASON OPENER 31-29?

  • ANSWER: THE COWBOYS

  • 4. WHO WAS THE BUCS LEADING RECEIVER VS THE COWBOYS WITH 5 CATCHES, 121 YARDS AND A TD?

  • ANSWER: ANTONIO BROWN

  • 5. ALSO IN THAT GAME, ONE OF TOM BRADY'S FAVORITE TARGETS CAUGHT 2 TD PASSES. WHO?

  • ANSWER: GRONK

  • 6. IN WEEK 5 THE BUCS BEAT THE DOLPHINS 45-17. JACOBY BRISSETT AND TOM BRADY WERE 2 OF THE 3 QB'S WHO PLAYED IN THE GAME. NAME THE THIRD?

  • ANSWER: BLAINE GABBERT

  • 7. THE BUCS IMPROVED TO 8-3 WITH A 38-31 WIN AT INDY. WHO RUSHED FOR EXACTLY 100 YARDS FOR THE BUCS?

  • ANSWER: LEONARD FOURNETTE

  • 8. TOM BRADY NEEDED 50 PASS ATTEMPTS TO BEAT THE JETS. WHO WAS HIS ONLY 100 YARD RECEIVER THAT DAY?

  • ANSWER: GRONK

  • 9. WHO DID THE BUCS BEAT IN THE NFC WILD CARD GAME?

  • ANSWER: EAGLES

  • 10. WHO'D THE BUCS LOSE TO IN THE DIVISIONAL ROUND?

  • ANSWER: RAMS