Shemon & Sheppard – In The Afternoon

Weekdays 2pm-6pm

The Chiefs backfield is in shambles right now; Damien Williams did not play last week with a rib injury, Derryl Williams left last week's game with a hamstring injury, and Andy Reid has shown he doesn't trust LeSean McCoy enough to feature him throughout the game. Thompson had a lot of buzz around him in training camp, maybe the time is now for him to show what he's got.

Craig Shemon here, with the Shemon and Sheppard Show, playing Wiki-Pete-ia every weekday at 4:45-ish on ESPN Southwest Florida!  Today would have been Lamar Hunt’s 90th birthday so why not do KC Chiefs trivia for Wiki?  And, Pete Sheppard is back from vacation so no more Chris-ipedia or Rick-ipedia.   We will pit him against an audience member.  May the best man or woman win KC Chiefs trivia!

In case you are not fortunate enough to be lucky caller number nine at 239-337-ESPN, then you are in luck!  Play at home and dazzle your family!  Stump your co-workers with useless knowledge!  Amaze your friends with your newfound intelligence!  Below are the actual questions AND ANSWERS heard during Wiki-Pete-ia on our show.

The Chiefs were good back in the days of the NFL merger and the early days of the Super Bowl.  Fast forward to today and we can agree the Chiefs have been elite since the arrival of Patrick Mahomes.  At times, he is magical with his no-look passes.  But Mahomes and the Chiefs enter 2022 without a key weapon in Tyreke Hill.  Nevertheless, there is still reason for plenty of excitement for the upcoming season in KC!  Let’s play Wiki-Pete-ia!   Good luck!

Craig Shemon

  • 1. CHIEFS OPEN THE PRESEASON VS. WHAT NFC NORTH FOE?

  • ANSWER: BEARS

  • 2. THE CHIEFS OPEN THE REGULAR SEASON VS. WHAT NFC WEST TEAM?

  • ANSWER: CARDINALS

  • 3. WHAT WAS THE TEAM CALLED BEFORE THEY MOVED TO KC IN 1963?

  • 4. ANSWER: DALLAS TEXANS

  • 4. WHO IS PATRICK MAHOMES' BACKUP?

  • ANSWER: CHAD HENNE

  • 5. SINCE TYREKE HILL LEFT CAN YOU NAME A CHIEFS STARTING WR?

  • ANSWER: JUJU SMITH-SCHUSTER, MERCOLE HARDMAN, MARQUEZ VALDES-SCANTLING

  • 6. CAN YOU NAME A CHIEFS TE OTHER THAN TRAVIS KELCE?

  • ANSWER: BLAKE BELL, NOAH GRAY, JODY FORTSON

  • 7. WHAT LSU PRODUCT IS THEIR STARTING RB?

  • ANSWER: CLYDE EDWARDS-HELAIRE

  • 8. NAME THE CHIEFS OFFENSIVE COORDINATOR?

  • ANSWER: ERIC BIENIEMY

  • 9. CAN YOU NAME THE CHIEFS DEFENSIVE COORDINATOR?

  • ANSWER: STEVE SPAGNUOLO

  • 10. NAME THE FULL SPONSOR NAME OF ARROWHEAD STADIUM?

  • ANSWER: G.E.H.A. FIELD AT ARROWHEAD STADIUM

    Bonus:  G.E.H.A. stands for Government Employees Health Association.