Shemon & Sheppard – In The Afternoon

Weekdays 2pm-6pm

Craig Shemon here, with the Shemon and Sheppard Show, playing Wiki-Pete-ia every weekday at 4:45-ish on ESPN Southwest Florida!  Now, all week we have been using Chris for Chris-ipedia because Pete has been on vacation.  Chris has performed admirably.  However, the pressure was too much and he decided to take Friday off.  So, with both Pete and Chris gone, today we will look to Rick Church on the other side of the glass and play Rick-ipedia!  We don’t want to put too much pressure on Rick so we stay inside his wheelhouse.  Since he is from Minnesota, we will stick with Minnesota Vikings trivia.  We will pit him against an audience member.  May the best man or woman win Vikings trivia!

In case you are not fortunate enough to be lucky caller number nine at 239-337-ESPN, then you are in luck!  Play at home and dazzle your family!  Stump your co-workers with useless knowledge!  Amaze your friends with your newfound intelligence!  Below are the actual questions AND ANSWERS heard during Wiki-Pete-ia on our show.

The Minnesota Vikings have a rich history but have come up short in numerous Super Bowls.  In fact, they are the NFC’s version of the Buffalo Bills.  So, let’s play Wiki-Pete-ia!   Good luck!

Craig Shemon

  • 1. WHAT STADIUM DID THE VIKINGS PLAY IN DURING THEIR FIRST 20 YEARS?

  • ANSWER: METROPOLITAN STADIUM

  • 2. NAME THE CURRENT VIKINGS STADIUM?

  • ANSWER: US BANK STADIUM

  • 3. WHICH ROOKIE VIKINGS RB RUSHED FOR 296 YARDS IN A SINGLE GAME?

  • ANSWER: ADRIAN PETERSON

    2007 vs the Chargers.

  • 4. WHICH VIKINGS WR SET A SINGLE SEASON ROOKIE TD RECEPTION RECORD?

  • ANSWER: RANDY MOSS

    17 TD’s in 1998.

  • 5. THE NICKNAME OF THE VIKINGS DL IN THE 60'S AND 70'S?

  • ANSWER: PURPLE PEOPLE EATERS

  • 6. WHICH VIKINGS PLAYER RECOVERED A FUMBLE AND RETURNED IT 66 YARDS THE WRONG WAY?

  • ANSWER: JIM MARSHALL

  • 7. WHAT WAS FRAN TARKINGTON'S NUMBER?

  • ANSWER: 10

  • 8. WHO DID THE VIKINGS PLAY IN THEIR FIRST SUPER BOWL?

  • ANSWER: CHIEFS

  • 9. WHICH VIKING SERVED AS AN ASSOCIATE JUSTICE OF THE MINNESOTA SUPREME COURT?

  • ANSWER: ALAN PAGE

  • 10. WHO DO THE VIKINGS PLAY AUG 14TH IN THEIR FIRST PRESEASON GAME?

  • ANSWER: RAIDERS

  • 11. WHO DO THE VIKINGS OPEN THE REGULAR SEASON AGAINST?

  • ANSWER: PACKERS