Shemon & Sheppard – In The Afternoon

Weekdays 2pm-6pm

(Photo by Patrick Smith/Getty Images)

Craig Shemon here, with the Shemon and Sheppard Show, playing Wiki-Pete-ia every weekday at 4:45-ish on ESPN Southwest Florida!  To commemorate Alex Rodriguez’s birthday, I thought we’d look at guys you love to hate.  Who do you love to root against?  Who are the biggest villains in sports?  This is an easy list of people to compile for our latest edition of Wiki-Pete-ia.  (Technically, since Pete is on vacation this week we will use Chris for this competition.  Unofficially, we will call it Chris-ipedia!). We pit him against an audience member each day.  May the best man or woman win sports streaks trivia!

In case you are not fortunate enough to be lucky caller number nine at 239-337-ESPN, then you are in luck!  Play at home and dazzle your family!  Stump your co-workers with useless knowledge!  Amaze your friends with your newfound intelligence!  Below are the actual questions AND ANSWERS heard during Wiki-Pete-ia on our show.

Of course, we have our favorite players on our favorite teams.  Also, we have players on other teams we hate and, let’s admit it, we love rooting for their demise.  There may even be a few players we don’t like but we would love it if they were on our team.  Let’s figure out who some of them are!  Let’s play Wiki-Pete-ia!   Good luck!

Craig Shemon

  • 1. THIS QB IS ABOUT TO PASS FOR 100,000 CAREER YARDS INCLUDING POST SEASON PLAY?

  • ANSWER: TOM BRADY

  • 2. THIS SOCCER PLAYER HAS BEEN ACCUSED OF BITING OPPONENTS THREE TIMES SONCE 2000?

  • ANSWER: LUIS SUAREZ

  • 3. THIS DUKE BASKETBALL PLAYER IS KNOWN FOR HITTING THE BIGGEST SHOT OF HIS CAREER AGAINST KENTUCKY IN MARCH OF 1992?

  • ANSWER: CHRISTIAN LAETTNER

  • 4. THIS RECENTLY RETIRED COLLEGE BASKETBALL COACH MAY BE REGARDED AS THE BEST COACH IN OUR ERA?

  • ANSWER: COACH K

  • 5. THIS NBA PLAYER ONCE TOOK HIS TALENTS TO SOUTHBEACH?

  • ANSWER: LEBRON

  • 6. THIS PENGUIN IS DISLIKED BY MANY AND HAS A REPUTATION FOR BEING A WHINER?

  • ANSWER: SIDNEY CROSBY

  • 7. ARGUABLY THE WORST UMPIRE IN BASEBALL?

  • ANSWER: ANGEL HERNANDEZ

  • 8. THIS WR ONCE STOOD ON THE STAR IN DALLAS ONLY TO BECOME A COWBOY LATER?

  • ANSWER: TERRELL OWENS

  • 9. THIS WR BLEW HIS CHANCES WITH THE RAIDERS, PATRIOTS, AND BUCS?

  • ANSWER: ANTONIO BROWN

  • 10. THIS BOXER FLAUNTS HIS MONEY AND IS KNOWN FOR HIS BORING DEFENSIVE FIGHTING STYLE. BUT HE WINS. WHO?

  • ANSWER: FLOYD MAYWEATHER