Shemon & Sheppard – In The Afternoon

Weekdays 2pm-6pm

OAKLAND, CA - OCTOBER 22: Former Head Coach John Madden of the Oakland Raiders is presented with his Hall of Fame Ring during a ceremony to honor his recent induction into the Pro Football Hall of Fame before the game against the Arizona Cardinals on October 22, 2006 at McAfee Coliseum in Oakland, California. (Photo by Jonathan Ferrey/Getty Images)

Craig Shemon here, with the Shemon and Sheppard Show, playing Wiki-Pete-ia every weekday at 4:45-ish on ESPN Southwest Florida!  The Pro Football Hall of Fame inducts eight new members as the festivities kick off the preseason with the HOF game between the Raiders and Jaguars. And, Pete Sheppard is back from vacation so no more Chris-ipedia or Rick-ipedia.   We will pit him against an audience member.  May the best man or woman win LA Pro Football HOF trivia!

In case you are not fortunate enough to be lucky caller number nine at 239-337-ESPN, then you are in luck!  Play at home and dazzle your family!  Stump your co-workers with useless knowledge!  Amaze your friends with your newfound intelligence!  Below are the actual questions AND ANSWERS heard during Wiki-Pete-ia on our show.

So, Thursday night the 2022 preseason kicked off from Canton, Ohio with the Jacksonville Jaguars and the Las Vegas Raiders. No true superstars or future Hall of Famers ever really play in this game. But it’s just exciting to see actual football being played. It’s good to see the familiar uniforms on the field as the football fan comes out of hibernation from our countdown from the previous Super Bowl.  Let’s celebrate the Pro Football Hall of Fame.  Let’s play Wiki-Pete-ia!   Good luck!

Craig Shemon

  • 1. TROY AIKMAN PLAYED FOR WHAT TWO COLLEGES?

  • ANSWER: OKLAHOMA, UCLA

  • 2. HE WAS THE NUMBER ONE PICK IN THE 1978 DRAFT AND PLAYED FOR THE OILERS FOR SEVEN SEASONS?

  • ANSWER: EARL CAMPBELL

  • 3. THIS QB WON A NATTY AT ND AND WON 4 SUPER BOWLS?

  • ANSWER: JOE MONTANA

  • 4. WHAT FRANCHISE DID FRANCO HARRIS FINISH HIS CAREER WITH?

  • ANSWER: SEATTLE

  • 5. WHERE DID EMMITT SMITH FINISH HIS CAREER?

  • ANSWER: ARIZONA

  • 6. THIS HALL OF FAMER CO-STARRED WITH JOHN TRAVOLTA IN BROKEN ARROW?

  • ANSWER: HOWIE LONG

  • 7. THIS QB/KICKER PLAYED UNTIL AGE 48 AND RETIRED AFTER 27 YEARS IN THE LEAGUE?

  • ANSWER: GEORGE BLANDA

  • 8. WHY IS THE HOF IN CANTON, OHIO?

  • ANSWER: FORMER COMMISSIONER PETE ROZELLE WAS BORN THERE AND REQUESTED THE LOCATION.

  • 9. WHERE DID MEAN JOE GREEN GO TO COLLEGE?

  • ANSWER: NORTH TEXAS STATE

  • 10. EIGHT PEOPLE WILL BE INDUCTED INTO THE HOF THIS WEEK. WHAT COACH GETS IN?

  • ANSWER: DICK VERMEIL