Shemon & Sheppard – In The Afternoon

Shemon & Sheppard – In The Afternoon

Shemon & Sheppard – In The Afternoon

Craig Shemon here, with the Shemon and Sheppard Show, playing Wiki-Pete-ia every weekday at 4:45-ish on ESPN Southwest Florida!     We will pit Pete against an audience member.  May the best man or woman win Hard Knocks Lions  trivia.

In case you are not fortunate enough to be lucky caller number nine at 239-337-ESPN, then you are in luck!  Play at home and dazzle your family!  Stump your co-workers with useless knowledge!  Amaze your friends with your newfound intelligence!  Below are the actual questions AND ANSWERS heard during Wiki-Pete-ia on our show.

As many of my listeners know, I am a native Detroiter and a life long suffering Lions fan.  And because the team has been historically bad my entire life, national exposure is hard to come by.  So, it is with great anticipation Lions fans are excited that HBO’s Hard Knocks series this preseason is focusing on the Detroit Lions.  Will a 3-win team turn things around under 2nd year head coach Dan Campbell?  How is the team’s work ethic?  How quickly will their draft picks assimilate?  We will enjoy the 4 weeks of a behind-the-scenes look at Detroit Lions football and the Pride of the Motor City.  Naturally, it’s time for Hard Knocks Lions Trivia!  Let’s play Wiki-Pete-ia!   Good luck!

Craig Shemon

  • 1. WHERE WAS DAN CAMPBELL AN INTERIM NFL HEAD COACH?

  • ANSWER: MIAMI

  • 2. WHAT POSITION DID DAN CAMPBELL PLAY IN THE NFL?

  • ANSWER: TIGHT END

  • 3. WHERE DID DAN CAMPBELL PLAY COLLEGE FOOTBALL?

  • ANSWER: TEXAS A&M

  • 4. DAN CAMPBELL WON A SUPER BOWL AS A PLAYER WITH WHAT TEAM?

  • ANSWER: SAINTS

  • 5. IN 1958, WHAT PLAYER PUT A 50-YEAR CURSE ON THE LIONS AFTER THEY TRADED HIM?

  • ANSWER: BOBBY LAYNE

  • 6. WHAT MOTOWN SINGER TRIED OUT FOR THE LIONS IN 1970?

  • ANSWER: MARVIN GAYE

  • 7. WHAT RB AND WR RETIRED UNDER CONTRACT AND IN THEIR PRIMES INSTEAD OF CONTINUING WITH THE LIONS?

  • ANSWER: BARRY SANDERS AND CALVIN JOHNSON

  • 8. WHAT WERE THE LIONS ORIGINALLY CALLED IN 1928?

  • ANSWER: SPARTANS

  • 9. IN BARRY SANDERS' 10 YEAR CAREER, HOW MANY PRO BOWLS DID HE MAKE?

  • ANSWER: 10

  • 10. HOW MANY CONSECUTIVE 100 YARD GAMES DID BARRY RUSH FOR IN 1997?

  • ANSWER: 14

Sign me up for the ESPN Southwest Florida email newsletter!

You love listening to ESPN Southwest Florida, now make sure you’re getting all the extra perks. Sign up today to be an ESPN Southwest Florida Insider!

*
*
By clicking "Subscribe" I agree to the website's terms of Service and Privacy Policy. I understand I can unsubscribe at any time.