Hurricane Ian Monday 8pm Update – Warnings Are Out: Trying to find a positive here. In the Hurricane Ian Monday 8pm update at least it didn't get any bigger in the last 3 hours.…

Shemon & Sheppard – In The Afternoon

Weekdays 2pm-6pm

MIAMI, FLORIDA - FEBRUARY 02: Tom Brady of the New England Patriots talks with NFL Hall of Famer Ray Lewis of the Baltimore Ravens prior to Super Bowl LIV between the San Francisco 49ers and the Kansas City Chiefs at Hard Rock Stadium on February 02, 2020 in Miami, Florida. (Photo by Maddie Meyer/Getty Images)

Craig Shemon here, with the Shemon and Sheppard Show, playing Wiki-Pete-ia every weekday at 4:45-ish on ESPN Southwest Florida!  The Pro Football Hall of Fame Inductees arrived in Canton, Ohio for the festivities that kicked off the preseason with the HOF game between the Raiders and Jaguars. And, Pete Sheppard is back on vacation so more Chris-ipedia.   We will pit him against an audience member.  May the best man or woman win Hall of Fame Inductees Trivia.

In case you are not fortunate enough to be lucky caller number nine at 239-337-ESPN, then you are in luck!  Play at home and dazzle your family!  Stump your co-workers with useless knowledge!  Amaze your friends with your newfound intelligence!  Below are the actual questions AND ANSWERS heard during Wiki-Pete-ia on our show.

So, Thursday night the 2022 preseason kicked off from Canton, Ohio with the Las Vegas Raiders beating the Jacksonville Jaguars.  No true superstars or future Hall of Famers ever really play in this game. But it’s just exciting to see actual football being played. It’s good to see the familiar uniforms on the field as the football fan comes out of hibernation from our countdown from the previous Super Bowl.  Let’s celebrate the Pro Football Hall of Fame Inductees .  Let’s play Wiki-Pete-ia!   Good luck!

Craig Shemon

  • 1. WHICH HALL OF FAMER WAS THE FIRST DRAFT PICK EVER FOR THE JAGS?

  • ANSWER: TONY BOSELLI

  • 2. NAME THE THREE TEAMS DICK VERMEIL WAS HEAD COACH FOR IN THE NFL?

  • ANSWER: EAGLES, RAMS, CHIEFS

  • 3. WHICH INDUCTEE PLAYED FOR THE 49ERS?

  • ANSWER: BRYANT YOUNG

  • 4. NAME THE TWO INDUCTEES THAT WORE THE RAIDERS UNIFORM?

  • ANSWER: CLIFF BRANCH, RICHARD SEYMOUR

  • 5. WHAT PACKER IS CREDITED FOR STARTING THE LAMBEAU LEAP?

  • ANSWER: LEROY BUTLER

  • 6. WHAT LB PLAYED FOR BOTH THE SAINTS AND THE PANTHERS?

  • ANSWER: SAM MILLS

  • 7. THIS OFFENSIVE PLAYER WON 3 SUPER BOWLS?

  • ANSWER: CLIFF BRANCH

  • 8. THIS DEFENSIVE PLAYER WON 3 SUPER BOWLS?

  • ANSWER: RICHARD SEYMOUR

  • 9. THIS PLAYER WON ONE SUPER BOWL AND PLAYED COLLEGIATELY AT FSU?

  • ANSWER: LEROY BUTLER

  • 10. JUST BEFORE TAKING THE HC JOB AT PHILLY, WHERE WAS DICK VERMEIL A COLLEGE HEAD COACH?

  • ANSWER: UCLA