Shemon & Sheppard – In The Afternoon

Shemon & Sheppard – In The Afternoon

Shemon & Sheppard – In The Afternoon

Craig Shemon here, with the Shemon and Sheppard Show, playing Wiki-Pete-ia every weekday at 4:45-ish on ESPN Southwest Florida!  Sadly, yesterday we lost Olivia Newton John, a singer-actress who passed away at the age of 73 after a thirty year battle with cancer.  She is best know for her role as Sandy in Grease where she co-starred with John Travolta.  We will honor her memory with Grease Trivia during Wiki-Pete-ia.  Pete Sheppard is back from vacation so no more Chris-ipedia.   We will pit him against an audience member.  May the best man or woman win Grease trivia.

In case you are not fortunate enough to be lucky caller number nine at 239-337-ESPN, then you are in luck!  Play at home and dazzle your family!  Stump your co-workers with useless knowledge!  Amaze your friends with your newfound intelligence!  Below are the actual questions AND ANSWERS heard during Wiki-Pete-ia on our show.

I generally do not like musicals of any kind.  I can’t get lost in the make-believe story line of a musical because people do not generally break out into song and dance in real life. However, Grease is an exception to my rule.  The singing, dancing and story line are so well done that I enjoy watching it every time it appears on TV.  Let’s play Wiki-Pete-ia!   Good luck!

Craig Shemon

  • 1. WHERE ARE SANDY AND DANNY WHEN THE MOVIE BEGINS?

  • ANSWER: THE BEACH

  • 2. NAME THE HIGH SCHOOL IN GREASE?

  • ANSWER: RYDELL HIGH

  • 3. WHAT EXTRACURRICULAR ACTIVITY DID SANDY JOIN WHEN SHE ARRIVED AT RYDELL HIGH?

  • ANSWER: CHEERLEADING

  • 4. WHO PLAYED THE TEEN ANGEL AND SANG "BEAUTY SCHOOL DROP-OUT?"

  • ANSWER: FRANKIE AVALON

  • 5. WHAT IS THE NAME OF KENICKIE'S CAR?

  • ANSWER: GREASED LIGHTENING

  • 6. THE GUYS IN THE MOVIE BELONGED TO A GANG CALLED THE T-BIRDS. WHAT WAS THE NAME OF THE GIRL'S GROUP?

  • ANSWER: PINK LADIES

  • 7. NAME THE ROAD KENICKIE WAS SUPPOSED TO DRAG RACE HIS CAR ON?

  • ANSWER: THUNDER ROAD

  • 8. WHY DOESN'T KENICKIE ACTUALLY RACE?

  • ANSWER: HE GETS A CONCUSSION WHEN HIS HEAD IS HIT BY THE CAR DOOR

  • 9. NAME THE CREEPY TV HOST FOR THE NATIONAL DANCE OFF AT RYDELL?

  • ANSWER: VINCE FONTAINE

  • 10. JOHN TRAVOLTA'S CHARACTER'S FULL NAME?

  • ANSWER: DANNY ZUKO

Sign me up for the ESPN Southwest Florida email newsletter!

You love listening to ESPN Southwest Florida, now make sure you’re getting all the extra perks. Sign up today to be an ESPN Southwest Florida Insider!

*
*
By clicking "Subscribe" I agree to the website's terms of Service and Privacy Policy. I understand I can unsubscribe at any time.