Shemon & Sheppard – In The Afternoon

Shemon & Sheppard – In The Afternoon

Shemon & Sheppard – In The Afternoon

(Photo by Michael Reaves/Getty Images)

Craig Shemon here, with the Shemon and Sheppard Show playing Wiki-Pete-ia every weekday at 4:45-ish on ESPN Southwest Florida!  We take a topic that is usually relevant and come up with quiz questions in order to stump Pete.  We pit him against an audience member each day.  May the best man or woman win!

In case you are not fortunate enough to be lucky caller number nine at 239-337-ESPN, then you are in luck!  Play at home and dazzle your family!  Stump your co-workers with useless knowledge!  Amaze your friends with your newfound intelligence!  Below are the actual questions AND ANSWERS heard during Wiki-Pete-ia on our show.

Today’s topic involves the 2021 Miami Dolphins.  We excitedly countdown the days until the upcoming season.  But how well do you remember last season?  It is time for a refresher coarse!

Craig Shemon

  • 1. THE DOLPHINS OPENED THE 2021 REGULAR SEASON WITH AN EXCITING 17-16 WIN OVER WHO?

  • ANSWER: PATRIOTS

  • 2. THE DOLPHINS WON TWO PRESEASON GAMES LAST YEAR. NAME ONE.

  • ANSWER: FALCONS/BEARS

  • 3. WHO IS THE ONLY TEAM TO SHUT OUT THE DOLPHINS IN 2021?

  • ANSWER: THE BILLS 35-0

  • 4. WEEK 5 THE DOLPHINS LOST TO TOM BRADY AND THE BUCS. THE DOLPHINS COMPLETED 27/39 PASSES FOR 2 TOUCHDOWNS THAT DAY. WHO WAS THEIR QB?

  • ANSWER: JACOBY BRISSETT

  • 5. WEEK 6 URBAN MEYER GOT HIS FIRST NFL WIN AS A COACH WHEN THE JAGS BEAT THE DOLPHINS 23-20. WHERE WAS THE GAME PLAYED?

  • ANSWER: LONDON

  • 6. THE LAST TIME THE DOLPHINS HAD A 100-YARD RECEIVER IN 2021?

  • ANSWER: JALEN WADDEL VS. CAROLINA

  • 7. THE PANTHERS CAM NEWTON AND P.J. WALKER COMBINED TO THROW HOW MANY INT'S VS. THE DOLPHINS IN MIAMI'S 33-10 WIN?

  • ANSWER: 3

  • 8. WHO STARTED AT QB FOR THE GIANTS IN THE DOLPHINS 20-9 WIN?

  • ANSWER: MIKE GLENNON

  • 9. IN THE SEASON FINALE WIN OVER THE PATRIOTS WHAT DOLPHINS RB RUSHED FOR 117 YARDS AND A TD?

  • ANSWER: DUKE JOHNSON JR.

  • 10. IN THE SAME GAME WHO HAD THE DOLPHINS FINAL INT OF THE SEASON?

  • ANSWER: XAVIEN HOWARD

Sign me up for the ESPN Southwest Florida email newsletter!

You love listening to ESPN Southwest Florida, now make sure you’re getting all the extra perks. Sign up today to be an ESPN Southwest Florida Insider!

*
*
By clicking "Subscribe" I agree to the website's terms of Service and Privacy Policy. I understand I can unsubscribe at any time.