Shemon & Sheppard – In The Afternoon

Shemon & Sheppard – In The Afternoon

Shemon & Sheppard – In The Afternoon

BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 11: TV Personality Kim Kardashian (L) and and Singer Britney Spears attend Clive Davis and the Recording Academy's 2012 Pre-GRAMMY Gala and Salute to Industry Icons Honoring Richard Branson held at The Beverly Hilton Hotel on February 11, 2012 in Beverly Hills, California. (Photo by Larry Busacca/Getty Images For The Recording Academy)

Today we will do Britney Spears Trivia on Wiki-Pete-ia on the Shemon and Sheppard Show on ESPN Southwest Florida. Why?  First of all, why not?  Secondly, it’s her birthday.  Ms. Spears is 41 years old if you can believe that!

And GOOD NEWS!  Our phones are back for the first time since Hurricane Ian!

In case you are not fortunate enough to be lucky caller number nine at 239-337-ESPN, then you are in luck!  Play at home and dazzle your family!  Stump your co-workers with useless knowledge!  Amaze your friends with your newfound intelligence!  Below are the actual questions AND ANSWERS heard during Wiki-Pete-ia on our show.

Nothing makes one feel older than when people from pop-culture start getting older themselves!  But it happens and there is nothing we can do about it.  Remember, when Britney Spears, Justin Timberlake, were Christina Aguilera were young and up and coming stars in the music and video industry?  They’ve all had some staying power to one degree or another during their careers.  And being famous has plastered the ups and downs of their personal lives all over the tabloids and internet.

Never the less, let’s have some fun with Britney Spears trivia.

Let’s have some fun and play Wiki-Pete-ia!

Good Luck!

Craig Shemon

  • 1. WHAT IS BRITNEY'S MIDDLE NAME?

    Britney Spears

     Photographer: Scott Gries/ImageDirect

    ANSWER: JEAN

  • 2. WHAT WAS THE NAME OF BRITNEY'S SECOND ALBUM?

    Britney Spears dances

    Photographer: Scott Gries/Getty Images

    ANSWER: “OOPS I DID IT AGAIN.”

  • 3. WHAT STATE WAS BRITNEY BORN IN?

    Britney Spears

    Photo by Scott Gries/ImageDirect

    ANSWER: LOUISIANA

  • 4. WHAT IS HER SISTER'S NAME?

    Britney Spears

     (Photo by John Gichigi/ Getty Images for Pepsi)

    ANSWER: JAIMIE LYNN

  • 5. WHO IS THE FATHER OF BRITNEY'S CHILDREN?

    Britney Spears

    (Photo by Frank Micelotta/Getty Images)

    ANSWER: KEVIN FEDERLINE

  • 6. WHERE DID BRITNEY GET MARRIED IN 2004?

    Britney Spears

     (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)

    ANSWER: VEGAS

  • 7. WHO DID BRITNEY KISS AT THE 2003 MTV VMA'S?

    Britney Spears

    (Photo by David Livingston/Getty Images)

    ANSWER: MADONNA

  • 8. AT THE AGE OF 11, BRITNEY SANG/WORKED FOR WHAT DISNEY GROUP?

    Britney Spears

     (Photo by Larry Busacca/Getty Images For The Recording Academy)

    ANSWER: MICKEY MOUSE CLUB

  • 9. AT THE MICKEY MOUSE CLUB BRITNEY WORKED WITH AND LATER DATED WHAT BOY BAND STAR?

    Britney Spears

    LAS VEGAS, NV – MAY 22:  (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

    ANSWER: JUSTIN TIMBERLAKE

  • 10. WHAT FAST FOOD CHAIN DID BRITNEY DO A COMMERCIAL FOR IN 2000?

    Britney Spears

    (Photo by Michael Loccisano/Getty Images)

    ANSWER: MCDONALD’S

Sign me up for the ESPN Southwest Florida email newsletter!

You love listening to ESPN Southwest Florida, now make sure you’re getting all the extra perks. Sign up today to be an ESPN Southwest Florida Insider!

*
*
By clicking "Subscribe" I agree to the website's terms of Service and Privacy Policy. I understand I can unsubscribe at any time.